Hoppa till innehåll
Hem » Törnrosa – En sexnovell om att vakna av att man blir knullad

Törnrosa – En sexnovell om att vakna av att man blir knullad

Jag hade jobbat hårt den här veckan och på fredagskvällen var jag ganska trött. Så trött så jag faktiskt gick och la mig före Håkan, min man, och det är sällsynt.
– Jaså, Törnrosa, ska du sova i hundra år nu? han log när jag gick förbi honom i morgonrock och osexiga tofflor, en hare i nattlinne och en trött blick.
– Japp. Och fan för den som väcker mig.
– Ska jag sitta här med en kuk stor som en stock? När jag vände mig mot honom hade han dragit ner sina byxor och höll sin kuk i handen. Han viftade svagt med den, som för att locka mig till sig? – Kolla svullnaden då. Jag behöver första hjälpen.
– Förlåt, Håkan. Jag log självsäkert tillbaka. – Min kropp är för trött.  Jag öppnade sovrumsdörren och stängde den bakom mig när jag hörde ljudet av hans byxor som drogs ner. Det påverkade mig inte att han satt och ryckte i soffan medan jag sov.

Fläckarna på lakanet

Jag vet inte hur länge jag hade sovit. Inte vad klockan var heller, för något blockerade siffrorna på klockradion. När jag vaknade nästa morgon undrade jag om jag ens hade varit vaken inatt och om det bara var en dröm. Men de sorgliga fläckarna på lakanet berättade sanningen.
Sömnen gav vika sakta. Kall luft mot benen, mot varm hud. Jag orkade inte öppna ögonen. Drömde jag? Nej. Något hände, jag väntade. En hand strök försiktigt upp på baksidan av mina lår, i springan mellan låren där jag lade mig med ryggen mot Håkan och mina knän höjdes. Det kittlade i fingrarna, det var behagligt, lite pirrande. Jag låtsades att jag fortfarande sov när de letande fingrarna hittade min fitta, kittlade försiktigt mina könshår och särade på mina svullna blyg läppar. Jag var inte blöt än. Kroppen var trött och lusten behövde tid för att vakna.

Mer kall luft, och täcket höjdes ännu mer och jag flämtade ljudlöst medan en blöt tunga lekte över min ena skinka. Den cirklade runt och runt när den sakta närmade sig rosen. Rosen för Törnrosa. Jag kunde inte släppa det, och gav ut ett litet stön när tungan tryckte in och handen lyfte upp min höft lite. Tungan kändes blöt och varm och mjuk mot musen, det fick musklerna att slappna av. Jag stönade igen och lindade handen runt en flik på täcket medan ett finger försiktigt tryckte in medan tungan rörde sig mot den blöta fittan. Jag la mig på rygg med knäet mot bröstet och var noga med att inte göra något som kunde avbryta behandlingen. Tungan slickade fitt saften som sipprade ut ur öppningen, närmade sig med små pirrande cirklar en klitoris som darrade av upphetsning och längtade efter att bli rundslickad. Hela fittan var fuktig, alla veck hade besökts av tungan och Håkans sugande, bitande läppar. Det var ljuvligt att bara ligga så, lat i kroppen och ta emot det han gav. Jag strök Asbjörns buskiga huvud, utan att kunna se honom i mörkret och höll ögonen stängda. Det darrade, det brann, hans tunga vibrerade lekfullt och lätt över klitoris, så att det och hela könet pirrade svagt av njutning. Jag stönade, vred på kroppen och kände ett finger i varje hål samtidigt som jag nypte bröstvårtorna med tummen och pekfingret.

Utsökt. Härlig.

Håkan vände försiktigt på kroppen och lyfte ena knäet över mitt huvud, ställde sig på alla fyra över mig utan att släppa min fitta med munnen. Jag sa det inte i mörkret, men visste vad som hängde framför mitt ansikte. Jag öppnade näsborrarna, nosade in och kände lukten av honom. En lätt kuklukt, omisskännlig. Kunde antändas bara av lukten av honom. Jag gapade, lyfte huvudet mot honom, kände hur min näsa trycktes mot hans pung och sög när jag lade tillbaka huvudet på kudden. Jag lade händerna på hans rumpa, kliade försiktigt och gjorde röda ränder på hans mjuka hud. Gång på gång höjde jag huvudet, tryckte in näsan i hans pung, nosade in hans sexdoft och sög hans kuk när jag sänkte huvudet mot kudden och lät tungan rotera när jag sjönk.

Håkans lår darrade varje gång jag sög, och han begravde sitt ansikte hårt mot min fitta och slickade med tungan runt klitoris, som brann nu. Det kändes så. Brände och steg stadigt mot toppen.
Jag kunde känna fitt safterna sippra ut ur slidan nu, knöt ihop musklerna runt hans fingrar i slidan och kände skakningar bortom ljumsken, upp på ryggen. Gashud av njutning spred sig över hela min kropp och jag andades snabbare, kraftfullare och hjälpte orgasmen som var på väg. Hans fingrar gled in och ut. Jag kände mig kåt av att höra min egen passion, gnällen, skriken när tungan svepte fortare och snabbare och fingrarna pumpade och pumpade med mjuka smällande ljud. Tills jag exploderade i en våldsam orgasm. Hela min kropp explodera, ända in i tårna kände jag skakningarna och det var helt otroligt.

Kuken gled lätt in

Tungan ersattes snabbt av ett finger som masserade för att få mig att fortsätta att komma så länge som möjligt, medan Håkan försiktigt vände över min skakande, vridna kropp, drog ut sina blöta fingrar, styrde hans kuk med ett stadigt grepp och tryckte in den i mig med ett grymtande, ett stön, ett rop av begär. Jag var säker på att han bet ihop tänderna i en smärtsam grimas av njutning. Kuken gled lätt in med all fittsaft som hade bildats, pungen slog mot fittan, och mot området mellan mina två öppningar och hans finger på klitoris försvann. Jag vidgade mina blygdläppar när han låg tungt ovanpå mig. Hans könshår skavde mot klitoris, mot blygdläpparna, mot blygdläpparna och jag gillade det, det var underbart.
Håkan tog mig som ett djur, det var det vildaste sex jag kunde minnas att jag hade. Han tog tag i mina handleder, höll mig hårt och kysste mina bröst medan han fortsatte att borra in sin kuk i mig, dra ut den och borra in kuken om och om igen i en rasande takt.

När han kom var jag på gränsen till ännu en orgasm, och bad han ta fram någon sexleksak som han kunde stoppa in i baken på mig. Han darrade, men tog fram en dildo, eller om det kan vart en analplugg/buttplug och körde in den hårt i baken på mig. Jag tryckte en hand mellan de svettiga kropparna, borrade in den i fittan och masserade mig till nästa orgasm. Håkans kuk hade redan börjat tappa sin styvhet, men han kände hur slidmusklerna stramade runt honom och orgasmen avtog när han drog sig ur den nöjda fittan. Sperman rann ut och ner, över rumpan, och droppade säkert på lakanet. Jag orkade inte torka av, min kropp var utmattad och min mus var bedövad efter ett vilt, underbart sex där Håkan knullat mig som en jävla sexmaskin. Jag var helt nöjd.